Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!Avantajele sistemelor de cosuri de fum LEIER

- Materii prime naturale Elementele de argila din interiorul cosului, respectiv tuburile de samota din argila arsa, elementele termoizolante de origine minerala exprima respectul fata de traditii, iar din imbinarea acestora cu cele mai moderne tehnologii de fabricatie rezulta o solutie naturala si totodata perfecta din punct de vedere tehnic.

- Rezistenta superioara Samota de o calitate excelenta, produsa la un standard inalt dupa traditiile germane, rezista mai multe decenii la toate solicitarile de natura fizica si chimica, la actiunile condensului acid produs in urma exploatarii foarte intense, la temperaturi foarte ridicate, inclusiv la arderea fununginiei, fara riscul de a se deteriora.

- Executie simpla si rapida Inaltimea componentelor principale ale sistemelor este de 33 cm, necesarul de elemente/ml de cos de fum  fiind de 3 buc. din fiecare tip de element component. Procedura de punere in opera este foarte simpla, componentele montandu-se prin suprapunere.

- Sistem modular, complet Cosurile LEIER constituie un sistem unitar, care poate fi construit din elemente diverse dar compatibile, ceea ce faciliteaza proiectarea si construirea lor.

- Solutii pentru toate tipurile de incalzire Din gama celor 4 tipuri de cosuri de fum Leier se poate adopta cu siguranta cel corespunzator sursei de caldura instalata.

- Mai multe tipuri de incalzire cu un singur cos Prin existenta sistemelor, care cuprind doua canale de fum distincte, s-a creat posibilitatea proiectarii si executarii unor tipuri de incalzire diferite in acelasi imobil, deservite de un singur cos de fum.

- Posibilitati de ventilare a incaperilor Ventilarea naturala sau artificiala a locuintelor poate fi realizata cu sistemele de cosuri LEIER, datorita elementelor exterioare de manta, care includ si canale de ventilare. In aceste canale multifunctionale pot fi instalate cablurile diferitelor retele (TV, Internet, etc.)

- Produse de incredere, fiabilitate Datorita materialelor performante utilizate, a dezvoltarii continue a sistemelor, cosurile de fum functioneaza ireprosabil si in cele mai vitrege conditii. Firma LEIER acorda o garantie de 33 de ani pentru rezistenta la condensul acid, precum si pentru socurile termice cauzate de arderea funinginei. Durata reala de functionare a cosurilor de fum poate atinge insa si dublul acestei perioade.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
12 p | RO
Pliant caracteristici produse Leier LEIER
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
LSK, TURBO, MULTIKERAM LAS P1...
16 p | RO
Brosura Cosuri de fum Leier LEIER
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
LSK, TURBO, MULTIKERAM LAS P1...
 
vezi in biblioteca
Timp de incarcare pagina: 1.628 sec sql:0.000 sql cache:true hostname::tron_spcons-http-pe-tron-cu-zmut